Vi tror at din e-postadresse er feil. Vennligst besøk "Mitt La Redoute" for å rette til problemet
 • 0 ,-

[detailpage_deliveryinfoinstockheader not found]

Leveringstid 6-8 dager
Gjelder for varer som finnes tilgjengelig på vårt lokale lager og kan sendes allerede neste dag.

Leveringstid 10-15 dager
Gjelder for varer som finnes tilgjengelig på vårt sentrale varelager i Frankrike.

Viktig!
Ved kjøp av varer med leveringstid 6-8 dager og 10-15 dager i samme bestilling, reserverer vi dine varer på vårt lokale lager og venter på leveransen fra vårt sentrale varelager i Frankrike. Dette gjør forsendelsen til deg mer miljøvennlig da vi minsker forbruket av miljøpåvirkende emballasje og for at du skal få alle varene dine i samme pakke.

Express og hjemlevering
Da vårt sentrallager befinner seg i Frankrike har vi ingen mulighet til å sende varene som expresspakke eller som hjemlevering.

Hvor er pakken min?
Du kan se hvor pakken din befinner seg ved å logge inn på laredoute.no og surfe inn på Mine bestillinger & returer. Der finner du en ordrestatus på pakken din, samt en tydelig forklaring for respektive ordrestatus.


Loader

Laster...
Andre har også kjøpt

Anmeldelser & Kommentarer

Logg inn
Du logger inn ved å oppgi din e-postadresse og ditt passord. Har du byttet e-postadresse kontakter du oss. Dersom du ikke har registrert deg tidligere, registrerer du deg her til høyre
  Registrer deg
  Registrer deg for å få tilgang til unike tilbud og nyheter via e-post. Alt du trenger å gjøre er å oppgi din e-postadresse og et passord.

  Kompletter dine opplysninger

  • Vi må vite mer om deg for at du skal kunne gå videre. Fyll inn dine opplysninger nedenfor og klikk deretter på "fortsett".

  • Ønsker du å betale med faktura eller søke om konto må du skrive inn ditt personnummer. Når du oppgir ditt personnummer vil det automatisk bli foretatt en kredittkontroll.
   Har du allerede faktura/konto er det valgfritt å skrive inn sitt personnummer, men det vil gjøre det lettere for oss å hente dine opplysninger.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Obligatoriske opplysninger   Laster
   Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.