Vi tror at din e-postadresse er feil. Vennligst besøk "Mitt La Redoute" for å rette til problemet
  • 0

Elektronisk signering av dokumenter!

Bruk av BankID gjør at søknadsprosessen forkortes og du kan utføre all signering av dokumenter fra din egen PC. BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering av avtaler og dokumenter på nett.

Hvordan fungerer elektronisk signering hos oss?

1. Registrer din lånesøknad på internet.

2.Blir lånesøknaden innvilget får du et spørsmål om du vil signere dine dokumenter elektronisk med BankID eller om du vil motta dokumentene pr post.

3. Klikker du på knappen for elektronisk signatur, kommer du inn på signeringssiden. Her kan du åpne dokumentene, skrive ut og signere direkte med BankID.

4. Du kan når som helst avbryte signeringen, eller utsette signeringen til en senere anledning. Du vil da motta en e-post med en link, slik at du senere kan ta deg direkte inn på signeringssiden.

5. Når signeringen er fullført og vi har mottatt eventuell forespurt dokumentasjon kan pengene utbetales til din oppgitte bankkonto.

Send gjerne dokumentasjonen til oss på e-post: info@resursbank.no

Informasjon om BankID

Det er hver enkelt bank som har ansvaret for å utstede, informere om og gi brukerstøtte til sine kunder når det gjelder BankID.
Du kan henvende deg direkte til din bank eller bestille BankID i din nettbank.

Her kan du lese mer om BankID

Kredittgiver er Resurs BankFinaref

Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.