Vi tror at din e-postadresse er feil. Vennligst besøk "Mitt La Redoute" for å rette til problemet
  • 0

Størrelsesinformasjon

Se måltabeller

Dame

Nederdeler (bukser, shorts og skjørt); vi anbefaler at man bestiller en størrelse større enn sin vanlige størrelse. De minste størrelsene er et unntak. Har du en norsk størrelse 32, 34 eller 36 behøver du altså ikke å ”gå opp” i størrelse.

Overdeler (bluser, gensere, jakker, etc.); våre størrelser er ca en halv størrelse mindre enn vi er vant til i Norge. Er du f eks en liten størrelse 40, kan du beholde størrelse 40. Men dersom du bruker størrelse 40 på grensen til 42, bør du velge størrelse 42. Overdeler oppgis av og til i dobbeltstørrelser. En størrelse 38/40 tilsvarer en norsk størrelse 36/38. Brukes normalt størrelse 38 blir det riktig om man bestiller størrelse 38/40, men dersom man bruker størrelse 40 bør man gå opp til størrelse 42/44.

Størrelsene på ytterplagg stemmer overens med våre norske størrelser.

Nederdeler

Truser er ca en halv størrelse mindre enn norske størrelser. Er du litt usikker på størrelsen, så velg en større størrelse. Når det gjelder BH har vi et spesielt størrelsessystem med koder fordi man bruker helt andre mål i Frankrike. Din BH-størrelse finner du i vår tabell.

Sko

For sko benytter vi samme størrelsessystem som i Norge. Men akkurat som i vanlige skobutikker kan det være lurt å gå opp en størrelse dersom det er en spiss modell. Leverandører av enkelte sportsmerker anbefaler noen ganger å velge en skostørrelse større enn normalt. Dette fremgår i så fall tydelig i teksten.

Barn

Barneklær bestilles i centilong, det vil si hvor lengt barnet er i cm. Det er altså samme størrelsessystem som vi benytter i Norge. Derimot kan bukser, shorts og skjørt være noe liten i midjen. Så om barnet befinner seg mellom to størrelser, velg da den større.

Sport

Klærne kommer fra ulike varemerker hvor størrelsessystemet kan variere. Størrelsen du bestiller stemmer overens med våre måltabeller og derfor kan størrelsesmerkingen inni plagget i enkelte tilfeller være en annen. Derfor er det VIKTIG at plagget prøves først, og ikke tro at man har fått levert feil størrelse!

Herre

Overdeler (skjorter, gensere og t-skjorter): bestill din vanlige størrelse. Våre herrestørrelser er ikke mindre enn norske størrelser.

Nederdeler (bukser og shorts); ofte benyttes franske herrestørrelser. Du finner din franske buksestørrelse i vår måltabell. I tabellen oppgis ofte tommestørrelser, for at du enkelt skal finne din franske størrelse.


Se måltabeller
Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.