Vi tror at din e-postadresse er feil. Vennligst besøk "Mitt La Redoute" for å rette til problemet
  • 0
         
 

La Redoute stenger butikken i Norge

La Redoute har hatt virksomhet i Sverige siden 1998, og i Norge siden 2004, gjennom et partnerskap med Ellos. Etter nøye vurdering har La Redoute besluttet å inngå en eksklusiv distribusjonsavtale for det nordiske markedet med Ellos Group.

Fra og med den 29. april 2017 vil Ellos importere og selge utvalgte produkter fra La Redoute i Sverige, Norge, Finland og Danmark, og tilby høyeste kvalitet når det gjelder service og kundeforhold. La Redoutes svenske datterbedrift i Borås vil opphøre i slutten av juni 2017. De svenske og norske bedriftene vil ta imot bestillinger fram til den 28. april, og alle produkter som er bestilt innen denne datoen leveres som vanlig. Fra og med den 29. april 2017 vil kundene kunne kjøpe La Redoutes produkter fra Ellos.

         
 

Mote på fransk – siden 1873

I 1873 åpnet Joseph Pollet et ull-spinneri på Rue de la Redoute i Roubaix, Frankrike, og døpte sitt lille firma etter gaten det lå i.

I 1922gikk La Redoute inn i postordrebransjen under navnet Filatures de La Redoute, med en kolleksjon som besto av strikkede ullplagg. Idéen var vellykket og i 1926 kom den første La Redoute-katalogen ut. Den var 16 sider tykk og inneholdt 40 artikler, alle strikket i ull.

I 1974settes La Redoutes på prøve. I seks uker ble alle Frankrikes postkontor rammet av streik. Frem til denne dag hadde all distribusjon av pakker og bestillinger av varer skjedd via post. Nå ble man tvunget til å tenke annerledes. Dette førte til at ordre begynte å tas imot med hjelp av telefonen og grønne biler kjørte direkte ut til kundene.

I 1990lanserte La Redoute-konseptet ”Les Années Couture”. Idéen var å gjøre haute couture tilgjengelig for den menige mann. ”Les Années Couture” innebærer at det hver sesong innledes et samarbeide med noen av moteverdens giganter som skaper en kolleksjon eksklusivt for La Redoute. Eksempel på kjente moteskapere som har medvirket er Jean-Paul Gaultier, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld, Issey Miyake … Listen kan gjøres lang.

   
Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.