Vi tror at din e-postadresse er feil. Vennligst besøk "Mitt La Redoute" for å rette til problemet
 • 0
         
 

Mote på fransk – siden 1873

I 1873 åpnet Joseph Pollet et ullspinneri på Rue de la Redoute i Roubaix, Frankrike, og døpte sitt lille firma etter gaten det lå i.

I 1922 gikk La Redoute inn i postordrebransjen under navnet Filatures de La Redoute, med en kolleksjon som besto av strikkede ullplagg. Idéen var vellykket og i 1926 kom den første La Redoute-katalogen ut. Den var 16 sider tykk og inneholdt 40 artikler, alle strikket i ull.

I 1974 settes La Redoute på prøve. I seks uker ble alle Frankrikes postkontor rammet av streik. Frem til denne dag hadde all distribusjon av pakker og bestillinger av varer skjedd via post. Nå ble man tvunget til å tenke annerledes. Dette førte til at ordre begynte å tas imot med hjelp av telefonen og grønne biler kjørte direkte ut til kundene.

I 1990 lanserte La Redoute-konseptet "Les Années Couture". Idéen var å gjøre haute couture tilgjengelig for den menige mann. ”Les Années Couture” innebærer at det hver sesong innledes et samarbeide med noen av moteverdens giganter som skaper en kolleksjon eksklusivt for La Redoute. Eksempel på kjente moteskapere som har medvirket er Jean-Paul Gaultier, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld, Issey Miyake … Listen kan gjøres lang.

active
   
Logg inn
Du logger inn ved å oppgi din e-postadresse og ditt passord. Har du byttet e-postadresse kontakter du oss. Dersom du ikke har registrert deg tidligere, registrerer du deg her til høyre
  Registrer deg
  Registrer deg for å få tilgang til unike tilbud og nyheter via e-post. Alt du trenger å gjøre er å oppgi din e-postadresse og et passord.

  Kompletter dine opplysninger

  • Vi må vite mer om deg for at du skal kunne gå videre. Fyll inn dine opplysninger nedenfor og klikk deretter på "fortsett".

  • Ønsker du å betale med faktura eller søke om konto må du skrive inn ditt personnummer. Du søker eventuelt om faktura eller konto når du kommer til kassen. Når du oppgir ditt personnummer vil det automatisk bli foretatt en kredittkontroll.
   Har du allerede faktura/konto er det valgfritt å skrive inn sitt personnummer, men det vil gjøre det lettere for oss å hente dine opplysninger.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Obligatoriske opplysninger   Laster
   Dessverre er dette produktet allerede utsolgt! Benytt gjerne vår søkefunksjon eller let i vår meny for å finne et lignende produkt.